Over Kees

20160611_km-6Bij Kees bestaat sinds begin mei 2016 en is opgericht door mij, Kees Terpstra. Na een lange loopbaan in de levensmiddelenindustrie bij grote A-merken vond ik het tijd om zelf aan de slag te gaan. Dicht op je klanten staan, ze kunnen vertellen wat ze kopen, waar het vandaan komt en ze verrassen met mooie nieuwe producten is waar het mij om gaat.

Daarom koop je Bij Kees wekelijks verse producten uit de omgeving van Utrecht maar ook de lekkerste lokale en streekproducten uit andere delen van het land. Bier van onze stadsbrouwers, worst van Friese dorpsslagers en Oudwijker kazen uit de Kromme Rijnstreek.

De producten die Bij Kees verkoopt hebben een eigen verhaal. Omdat ze met veel liefde, of al generaties lang worden gemaakt, omdat ze uniek zijn, of gewoon vanwege die ene speciale herinnering.

Bij Kees gelooft in eerlijke, authentieke en pure producten. Producten die met liefde en respect voor mens en dier zijn gemaakt. Ik wil dat klanten dit proeven, ervaren en continu worden verrast met inspirerend assortiment voor alledag en voor speciale momenten.

Samenwerken met kleine ondernemers is een belangrijk aspect. Zij zetten vaak net een stapje meer om het verschil te maken, durven het aan om ook een sociaal maatschappelijk gezicht te laten zien en geven welgemeend de aandacht aan klanten die ze verdienen.