Wijn

Wijn is onmiskenbaar verbonden met lekker eten. Een mooi wijnassortiment kan Bij Kees daarom niet ontbreken. Wij hebben gekozen voor een toegankelijk wijnassortiment. Goede wijnen voor een redelijke prijs zodat er voor iedereen iets te kiezen is. Van terraswijn tot dinerwijn, Bij Kees moet je zijn.

Hou je van traditionele wijnen? Dan kun je goed uit de voeten met ons Europees assortiment uit Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland en Oostenrijk. Ga je liever de grote plas over? Ook de nieuwe wereld is bij ons goed vertegenwoordigd, Zuid en Noord Amerika, Australië en Nieuw Zeeland en natuurlijk Zuid Afrika.

Biologisch

Een deel van het assortiment is biologisch. Steeds meer wijnboeren verbouwen biologisch of duurzaam.  Niet iedereen is bereid te investeren een dure certificering. Daarom is veel wijn wel met oog voor mens, dier en milieu gemaakt maar niet officieel biologisch. Wil je er zeker van zijn dat de wijn biologisch is, let dan op het EU bio logo.

EU biologisch

Bubbels

Niets is zo feestelijk als bubbels en we zijn er gek op. Bij Kees heeft daarom een ruim assortiment mousserende wijnen, Cava, Prosecco, Cremants en natuurlijk CHAMPAGNE!!

Bij Kees is exclusief verkoper van Voirin Jumel Champage in Nederland.

Voirin Jumel is een kleinschalige champagne maker in Cramant, in de Vallée de la Marne. Het is een van de weinige Grand Cru gemeenten, Dat betekent dat alle druiven uit de wijngaarden binnen deze gemeente, ongeacht de bodem en de ligging, een “grand cru” champagne leveren. De druiven uit Cramant zijn vermaard om hun kwaliteit. De druiven uit Cramant produceren een champagne van bijzondere verfijning en de gemeente staat bekend als een van de beste terroirs van de Champagne.Bron: Wikipedia

Bij Kees heeft meerdere champagnes in het assortiment van een 100% Chardonnay, 100% Pinot Noir tot een Rosé de Saignée en een exclusieve Millésime, een champagne van druiven uit één oogstjaar.

Champagne-Voirin-Jumel


Alcoholvrije wijnen

Afbeeldingsresultaat voor vendome logoEr is steeds meer behoefte aan alcholvrije wijnen. Bij Kees heeft een alcholvrije witte wijn in het assortiment en een mousserende rosé van het merk Vendôme. Door een uniek proces wordt de alcohol aan de wijn ontrokken maar met behoud van de smaak. Zo kun je nog steeds genieten van een glas wijn zonder dat je alcohol drinkt.