Zakelijke markt

Bij Kees biedt verschillende mogelijkheden voor de zakelijke markt. Onderstaand een aantal mogelijkheden maar het leukste is als je contact met ons opneemt om je persoonlijke ideeën of wensen te bespreken want voor iets gewoons kun je overal wel terecht.

Cadeaupakketten

Ben je op zoek naar een cadeau voor een jarige of vertrekkende collega? Of zoek je een bedankje voor deelnemers van een evenement of congres? Van een goede fles wijn tot een compleet verwenpakket, Bij Kees denkt graag met je mee hoe je er iets persoonlijks van kunt maken.

Onderstaand een paar voorbeelden van bedank pakketjes voor congressen en evenementen.

foto pakketten evenement congres spreker

 

 

 

 

 

De vrijdagmiddag borrel

Aan het einde van de week nog even wat drinken met collega’s op kantoor? Een Bij Kees borrelplank zorgt ervoor dat je knorrende maag niet voortijdig een einde maakt aan de gezelligheid van de vrijmibo.

kaasplankborrelplank (2)

Horeca

Ook horeca ondernemers kunnen Bij Kees terecht. Wij kunnen je de beste kaas leveren voor het ontbijt, lunch en de kaas voor gerechten. Wil je graag een prachtige kaasplank met binnen- en buitenlandse kaasspecialiteiten serveren? Bij Kees kan naar alles wekelijks, per stuk of kilo leveren. Wij maken graag een passende offerte voor je.